Jostijn Ligtvoet Fotografie

Fotografie voor muziek, theater, portret en event

De rode draad in mijn werk is muziek. Of ik nu een concert, theatervoorstelling, evenement of een portret fotografeer; muziek is nooit ver weg. Ik laat het concert beleven alsof je vooraan staat, kruip in de huid van een acteur, zorg dat je gefocust bent op de voorstelling en laat ik mijn muzikale portretten sprankelen.

Na mijn studie cello aan het conservatorium ben ik de wereld van de fotografie ingedoken. Inmiddels kan ik mijn liefde voor muziek en fotografie combineren in mijn werk voor Theaters Tilburg, Poppodium 013 en Factorium Podiumkunsten.

Als freelancer heb ik al voor de volgende bedrijven mogen werken:
Toffey, Stichting KoBra, 3voor12, Jong Ondernemen, Gemeente Tilburg, Brabant Koor, Makershuis Tilburg, NRC, Festival Circolo, Montopinto, VPRO, MOJO Concerts, BiNT Select, Het Zuidelijk Toneel, Kamerata Zuid, Brabant C, PechaKucha, Tiliander Oisterwijk, Citymarketing Tilburg en Paradiso Amsterdam.

Als ik niet aan het fotograferen ben dan speel ik straattheater op stelten bij Close-Act Theatre. Met deze wereldberoemde groep reis ik de hele wereld rond, waaronder ver weg naar Australiƫ en China, maar ook dichtbij naar Engeland, Belgiƫ en Frankrijk.

Daarnaast speel ik cello bij Lieve Louise en de Fanfare. Een eigenzinnig kwartet met intieme liedjes en de nodige zelfspot.

Wilt u meer informatie over fotografie bij uw evenement? Bel of app dan naar 06-10779206. Een rechtstreeks mailtje sturen kan ook door het onderstaande formulier in te vullen. Alvast bedankt!

Naam (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht