Jostijn Ligtvoet Fotografie

voor muziek, theater, circus, portret en event

Voor jou kom ik dichtbij.

Mijn ambitie als fotograaf is het vastleggen van een moment in eerlijke beelden. Niet iedereen kan vooraan staan bij een concert of een voorstelling, maar ik kan laten zien hoe geweldig het is.

Het belangrijkste voor mij is om me in te kunnen leven in anderen, in hoe de artiesten en het publiek het moment ervaren. Ik sta daar tussenin en probeer dat zo goed mogelijk vast te leggen. In het beste geval ben ik onzichtbaar, maar ik maak wel zichtbaar wat er gebeurd is.

Na mijn studie cello aan het conservatorium, en werkzaamheden als gastheer bij Schouwburg Tilburg ben ik de wereld van de fotografie ingedoken. Inmiddels kan ik mijn liefde voor muziek, theater, circus, dans en fotografie combineren in mijn werk voor verschillende culturele werkgevers zoals Schouwburg Concertzaal Tilburg, Factorium Podiumkunsten, Toffey, Festival Circolo, Festival Kaapstad, Muziekgebouw Eindhoven en de Zwermers.

Voor concerten en voorstellingen waar stilte belangrijk is gebruik ik een demper voor mijn camera zodat de focus op het podium is, en niet op de fotograaf.

Wilt u meer informatie over fotografie bij uw evenement? Bel of app dan naar 06-10779206. Een rechtstreeks mailtje sturen kan ook door het formulier in te vullen. Alvast bedankt!

Als ik niet aan het fotograferen ben dan speel ik straattheater op stelten (drums en cello) bij Close-Act Theatre. Met deze wereldberoemde groep reis ik de hele wereld rond. En thuis maak ik mijn eigen muziek met modulaire synthesizers en studeer ik drums.

Als freelancer heb ik ook voor de volgende bedrijven gewerkt, of werk ik nog steeds:
Poppodium 013, Theater de Nieuwe Vorst, Stichting KoBra, 3voor12, Muziekgebouw Eindhoven, Jong Ondernemen, Gemeente Tilburg, Brabant Koor, Makershuis Tilburg, NRC, Montopinto, VPRO, MOJO Concerts, BiNT Select, Het Zuidelijk Toneel, Kamerata Zuid, Brabant C, PechaKucha, Tiliander Oisterwijk, Citymarketing Tilburg en Paradiso Amsterdam.

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Onderwerp

    Bericht

    PS: Er is helaas geen bevestiging dat het verstuurde bericht is verzonden, maar geen zorgen: de berichten worden goed afgeleverd in mijn mailbox.