Jostijn Ligtvoet Fotografie

voor muziek, theater, portret en event

Jostijn Ligtvoet, Roos Pierson, portret

Voor jou kom ik dichtbij. Ik laat je het concert beleven alsof je vooraan staat, kruip in de huid van een acteur, zorg dat je gefocust bent op de voorstelling en bij het maken van je portret zorg ik dat je op dat voetstuk komt te staan.

Na mijn studie cello aan het conservatorium ben ik de wereld van de fotografie ingedoken. Inmiddels kan ik mijn liefde voor muziek, theater, circus, dans en fotografie combineren in mijn werk voor o.a. Theaters Tilburg, Poppodium 013, Factorium Podiumkunsten, Festival Circolo, Toffey, Het Zuidelijk Toneel en de Zwermers.

Jostijn Ligtvoet Fotografie, portretfotografie, portretfotograaf, portret, Agaath Verspeten

Op zoek naar een fotograaf voor je concert, theater- of dansvoorstelling, bruiloft of evenement? Vul dan het onderstaande formulier in, bel me op 06 10 77 92 06 of stuur een berichtje.

Voor concerten en voorstellingen waar stilte belangrijk is gebruik ik een demper voor mijn camera zodat de focus op het podium is, en niet op de fotograaf.

Ga vooral ook mijn Instagrampagina bekijken, daar staan nog veel meer foto’s: https://www.instagram.com/jostijnligtvoetfotografie/

Jostijn Ligtvoet Fotografie, jostijnligtvoetfotografie, Zwermers, Pan Catwalk

Als freelancer heb ik voor de volgende bedrijven gewerkt:
Stichting KoBra, 3voor12, Jong Ondernemen, Gemeente Tilburg, Brabant Koor, Makershuis Tilburg, NRC, Montopinto, VPRO, MOJO Concerts, BiNT Select, Het Zuidelijk Toneel, Kamerata Zuid, Brabant C, PechaKucha, Tiliander Oisterwijk, Citymarketing Tilburg en Paradiso Amsterdam.

Als ik niet aan het fotograferen ben dan speel ik straattheater op stelten (drums en cello) bij Close-Act Theatre. Met deze wereldberoemde groep reis ik de hele wereld rond.
En thuis maak ik mijn eigen muziek met modulaire synthesizers en studeer ik drums.

© Jostijn Ligtvoet Fotografie - www.jostijnligtvoet.nl

Wilt u meer informatie over fotografie bij uw evenement? Bel of app dan naar 06-10779206. Een rechtstreeks mailtje sturen kan ook door het onderstaande formulier in te vullen. Alvast bedankt!

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Onderwerp

    Bericht